NIAHCKCOLB NARI
تتر:
113,132
دامیننس اتریوم:
11.21 ٪
دامیننس بیت کوین:
55.58 ٪
ارزش کل بازار:
3.41تریلیون دلار
تتر:
113,132
ارزش کل بازار:
3.41تریلیون دلار

ایران بلاکچین

ارتش XRP مراقب باشید: ریپل درباره افزایش شدید تلاش‌های کلاهبرداری هشدار داد.

ارتش XRP مراقب باشید: ریپل درباره افزایش شدید تلاش‌های کلاهبرداری هشدار داد.

7069 بازدید

ads2

تیم پشت این شرکت و چهارمین رمز ارز بزرگ جهان، بار دیگر در شبکه اجتماعی X نسبت به افزایش تعداد کلاهبرداری‌هایی که سرمایه‌گذاران را هدف قرار داده‌اند تا دارایی‌هایشان را سرقت کنند، هشدار داده است.

افزایش اخیر تلاش‌های کلاهبرداری پس از پایان کنفرانس سالانه Swell و راه‌اندازی نخستین ETF اسپات XRP در ایالات متحده رخ داده است؛ دو رویدادی که احتمالاً اصلی‌ترین دلایل بازگشت مجدد افراد سودجو هستند.

ارتش XRP، مراقب باشید

یادآوری می‌شود که مدیرعامل شرکت، برد گارلینگهاوس، در ماه ژوئیه امسال هشدار داده بود که کلاهبرداران رویکرد جدیدی را برای فریب اعضای ارتش XRP در پیش گرفته‌اند و با انتشار ویدیوهایی در یوتیوب و سایر شبکه‌های اجتماعی، از مردم می‌خواهند که توکن‌های خود را به آدرسی مشخص ارسال کنند تا مقدار آن دو برابر شود. همان‌طور که همیشه در چنین «پیشنهادهایی» اتفاق می‌افتد، اگر چیزی بیش از حد خوب به نظر برسد، احتمالاً حقیقت ندارد و هیچ‌کس تاکنون توکنی دریافت نکرده است.

این هشدار زمانی صادر شد که قیمت XRP به بالاترین سطح تاریخی خود یعنی ۳.۶۵ دلار رسید و علاقه سرمایه‌گذاران خرد به این دارایی به شدت افزایش یافته بود. اکنون تیم این پروژه بار دیگر نسبت به خطر برای سرمایه‌گذاران بی‌خبر هشدار داده و به افزایش تعداد ویدیوهای «زنده» یوتیوب در طول و پس از کنفرانس اخیر Swell در آمریکا اشاره کرده است. تیم ریپل همچنین تأکید کرد که آن‌ها «هرگز» از کاربران درخواست ارسال XRP نخواهند کرد.

ما شاهد افزایش چشمگیر ویدیوهای جعلی «زنده» در یوتیوب در طول و پس از کنفرانس Swell بودیم.

site banner

یادآوری: ریپل هرگز از شما درخواست ارسال XRP نخواهد کرد. هوشیار باشید!

آیا راه‌اندازی ETF هم مقصر است؟

علاوه بر کنفرانس Swell، یکی دیگر از دلایل احتمالی افزایش تلاش‌های کلاهبرداری می‌تواند راه‌اندازی نخستین ETF اسپات XRP در آمریکا باشد. طبق گزارش‌های اخیر، XRPC متعلق به Canary Capital پس از طی تمامی مراحل لازم و دور زدن کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) با توجه به به‌روزرسانی‌های ماه اکتبر که «اصلاحیه تأخیر» را حذف کرد، در بورس نزدک برای معامله فعال شد.

این محصول در روز نخست راه‌اندازی با استقبال خوبی مواجه شد و حجم معاملات آن به حدود ۶۰ میلیون دلار رسید و از ETF سولانا (BSOL) متعلق به Bitwise نیز پیشی گرفت. مجموع ورود خالص سرمایه در روز اول نزدیک به ۲۵۰ میلیون دلار بود. دلیل اینکه ورود خالص سرمایه به طور قابل توجهی بیشتر از حجم معاملات بود، به خاطر ایجادهای غیرنقدی (in-kind creations) است که در حجم معاملات نمایش داده نمی‌شوند.

سرمایه‌گذاران خرد سال‌ها منتظر راه‌اندازی ETF اسپات XRP بودند، به ویژه پس از عرضه محصولات BTC و ETH در سال ۲۰۲۴. بنابراین، تا حدی قابل انتظار است که افراد سودجو پس از چنین دستاورد بزرگی تلاش‌های خود را برای سرقت XRP مردم افزایش دهند.

منبع: لینک خبر

ads1

بیشتر بخوانید!

توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *