NIAHCKCOLB NARI
تتر:
112,385
دامیننس اتریوم:
11.07 ٪
دامیننس بیت کوین:
55.69 ٪
ارزش کل بازار:
3.35تریلیون دلار
تتر:
112,385
ارزش کل بازار:
3.35تریلیون دلار

ایران بلاکچین

ایمیل‌ها نشان می‌دهد جفری اپستین درباره بیت‌کوین با براک پیرس و لری سامرز گفتگو داشته است.

ایمیل‌ها نشان می‌دهد جفری اپستین درباره بیت‌کوین با براک پیرس و لری سامرز گفتگو داشته است.

5732 بازدید

ads2

در حالی که قانون‌گذاران ایالات متحده همچنان در حال بررسی پرونده جفری اپستین و ارتباط آن با رئیس‌جمهور دونالد ترامپ هستند، اطلاعات جدیدی منتشر می‌شود. این بار مشخص شده است که برخی از دوستان سرشناس اپستین درباره بیت کوین در خانه او در منهتن گفتگو کرده‌اند.

بر اساس اسنادی که اخیراً توسط کمیته نظارت ایالات متحده منتشر شده است، بروک پیرس، یکی از بنیان‌گذاران تتر، و لری سامرز، وزیر پیشین خزانه‌داری آمریکا، پس از محکومیت اپستین درباره بیت کوین در خانه او صحبت کرده‌اند.

انتشار ایمیل‌های اپستین

اپستین در سال ۲۰۰۸ محکوم شد و در سال ۲۰۱۹ درگذشت. با این حال، گفتگوی میان پیرس و سامرز احتمالاً پس از سال ۲۰۱۱ و در پی یک کنفرانس علمی به نام Mindshift که اپستین برگزار کرده بود، انجام شده است.

پیرس که در کودکی بازیگر فیلم‌های دیزنی مانند First Kid و The Mighty Ducks بود، در سال ۲۰۱۴ تتر را تأسیس کرد، هرچند نقش او بیشتر منفعل بود. او در سال ۲۰۱۵ مالکیت کامل خود را واگذار کرد و کنترل شرکت را از دست داد و از آن زمان هیچ نقشی در تتر نداشته است. تتر از آن زمان به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های حوزه رمز ارز تبدیل شده و بزرگ‌ترین استیبل‌کوین بازار را عرضه می‌کند.

ایمیل‌های منتشرشده نشان می‌دهد که قرار بود مقاله‌ای در مجله نیویورک در سال ۲۰۱۵ به این گفتگوی بیت کوین اشاره کند، اما این گزارش تاکنون منتشر نشده است. پیرس که در آن زمان از حامیان بیت کوین بود، خود را فعال‌ترین سرمایه‌گذار در این رمز ارز معرفی کرده بود.

site banner

گفتگوهای بیت کوین در خانه اپستین

در جریان این گفتگو، سامرز اعلام کرد که فرصت‌هایی را در بیت کوین می‌بیند، اما نسبت به ورود به این دارایی دیجیتال تردید داشت؛ زیرا نگران بود که در صورت شکست سرمایه‌گذاری، اعتبارش خدشه‌دار شود، به‌ویژه با توجه به نوسانات شدید بیت کوین. او گفت ممکن است از فردی با اعتبار و هوش به شخصی با ویژگی‌های بسیار کمتر تبدیل شود.

در مقابل، پیرس تأکید کرد که در ابتدای راه رمز ارز، برخی افراد با اعتبار پایین وارد این حوزه خواهند شد تا زمانی که این صنعت به رسمیت شناخته شود. در آن زمان، مفهوم بیت کوین و رمز ارز هنوز نوپا بود و بسیاری از چهره‌های سرشناس صنعت مالی سنتی نسبت به آن بدبین بودند.

ذکر است که افراد برجسته دیگری نیز در این بحث حضور داشتند. یکی از آن‌ها پیتر تیل، یکی از بنیان‌گذاران پی‌پل بود. گزارشی در سال ۲۰۲۴ فاش کرد که شرکت سرمایه‌گذاری تیل، Founders Fund، در سال ۲۰۱۴ بیت کوین خریداری کرده و از نخستین سرمایه‌گذاران نهادی این پروژه بوده است.

در حالی که پیرس ادعا می‌کند ارتباطش با اپستین تنها به بیت کوین محدود بوده، اطلاعات به‌دست‌آمده از ایمیل‌ها نشان می‌دهد که این مجرم جنسی ممکن است نقش بیشتری در فعالیت‌های تجاری پیرس داشته باشد.

منبع: لینک خبر

ads1

بیشتر بخوانید!

توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *