NIAHCKCOLB NARI
تتر:
114,226
دامیننس اتریوم:
10.88 ٪
دامیننس بیت کوین:
55.28 ٪
ارزش کل بازار:
3.10تریلیون دلار
تتر:
114,226
ارزش کل بازار:
3.10تریلیون دلار

ایران بلاکچین

مالزی با سرقت یک میلیارد دلاری برق توسط استخراج‌کنندگان غیرقانونی رمزارز مواجه شد.

مالزی با سرقت یک میلیارد دلاری برق توسط استخراج‌کنندگان غیرقانونی رمزارز مواجه شد.

5572 بازدید

ads2

شرکت تامین‌کننده برق مالزی، Tenaga Nasional Bhd (TNB)، اعلام کرد که طی چهار سال گذشته به دلیل افزایش سرقت برق مرتبط با استخراج رمز ارز، بیش از یک میلیارد دلار ضرر کرده است.

بر اساس گزارشی که این هفته در پارلمان ارائه شد، از سال ۲۰۲۰ تاکنون نزدیک به ۱۴ هزار محل شناسایی شده‌اند که به طور غیرقانونی برق مصرف کرده‌اند. در این اماکن، اپراتورها با دور زدن یا دستکاری کنتورها، تجهیزات استخراج را بدون شناسایی به کار انداخته‌اند.

بحران استخراج رمز ارز

وزارت تحول انرژی و آب اعلام کرد که میزان مصرف غیرمجاز، به ارزش ۴.۶ میلیارد رینگیت (معادل ۱.۱۰۶ میلیارد دلار)، نشان‌دهنده فشار شدید استخراج رمز ارز بر زیرساخت‌های ملی است؛ حتی با وجود نبود مقررات اختصاصی برای این حوزه.

به گفته این وزارتخانه، مقامات با همکاری TNB و چندین نهاد دیگر از جمله پلیس، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و کمیسیون مبارزه با فساد، اقدامات هماهنگی را برای توقیف دستگاه‌های استخراج در محل‌های هدفمند افزایش داده‌اند.

مسئولان همچنین اعلام کردند که شرکت برق یک پایگاه داده داخلی ایجاد کرده است که اطلاعات مالکیت و اجاره اماکن مشکوک به سرقت برق را ذخیره می‌کند. این ابزار متمرکز به بازرسان امکان می‌دهد الگوهای مصرف غیرعادی برق را رصد کنند. وزارتخانه خاطرنشان کرد که این سیستم اکنون راهنمای بازرسی‌هاست و به شناسایی فعالیت‌هایی که قصد فرار از پرداخت هزینه برق را دارند، کمک می‌کند.

site banner

علاوه بر این، TNB در حال نصب کنتورهای هوشمند در ایستگاه‌های توزیع است تا جریان برق را به صورت لحظه‌ای رصد و هرگونه دستکاری را به سرعت شناسایی کند. دولت اعلام کرد این اقدامات با هدف افزایش نظارت انجام می‌شود، چرا که استخراج غیرقانونی رمز ارز همچنان تهدیدی مالی و عملیاتی برای شبکه انرژی مالزی به شمار می‌رود.

مقابله با متخلفان

در ماه اوت گذشته، مقامات مالزی برخورد با سرقت برق مرتبط با استخراج رمز ارز را تشدید کردند و هفت نفر را که مظنون به اداره عملیات غیرقانونی بیت کوین بودند، بازداشت نمودند. این افراد، شامل سه مالزیایی و چهار تبعه خارجی، در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند و پلیس تایید کرد که هیچ‌کدام سابقه کیفری نداشتند.

در جریان این تحقیقات، ۵۲ دستگاه استخراج و تجهیزات مرتبط به ارزش تقریبی ۲۵۰ هزار رینگیت توقیف شد. استخراج‌کنندگان همچنان به دنبال برق ارزان یا رایگان برای حفظ رقابت خود هستند. پلیس اعلام کرد که سرقت برق، طبق ماده ۳۳(۵) قانون برق، می‌تواند تا ۱۰۰ هزار رینگیت جریمه و حتی مجازات زندان به دنبال داشته باشد.

این بازداشت‌ها پس از کشفیات مشابهی در ایالت ساراواک صورت گرفت؛ جایی که شرکت برق ایالتی از تکرار سرقت برق توسط استخراج‌کنندگان خبر داده بود. در یک عملیات مشترک، دو محل مرتبط کشف شد که هر ماه حدود ۳۰ هزار رینگیت برق سرقت می‌کردند و ۱۲۰ دستگاه استخراج نیز ضبط شد.

منبع: لینک خبر

ads1

بیشتر بخوانید!

توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *