Sabi’u Musa Haruna ، مدیر مدرسه نیجریه ، گفت: “ما معتقدیم که روزی پول دیجیتال بیشتر از پول کاغذی پذیرفته خواهد شد.”
یک مدرسه متوسطه خصوصی مستقر در نزدیکی شهر کانو در نیجریه اعلام کرده است که در میان بانک مرکزی این کشور که موسسات مالی ارائه خدمات به صرافی های رمزنگاری را ممنوع می کند ، پرداخت هزینه های مدرسه را با ارز رمزپایه پذیرفته است.
براساس گزارش روز پنجشنبه Kano Focus از اخبار محلی ، مدیر آکادمی علوم جدید آکسفورد در حومه کانو از Chiranchi به دانشجویان اجازه می دهد تا هزینه های تحصیل را با رمزنگاری پرداخت کنند. Sabi’u Musa Haruna ، که کار خود را در این مدرسه در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد ، از دولت نیجریه خواست که رمز ارز را بپذیرد و تنظیم کند ، اما به نظر می رسد که او با این اقدام آخر صبر نخواهد کرد.
هارونا گفت: “ما تصمیم گرفته ایم ارز رمزنگاری شده را به عنوان هزینه مدرسه بپذیریم ، زیرا جهان امروز به سمت این سیستم متمایل شده است.” “ما معتقدیم که یک روز پول دیجیتال بیشتر از پول کاغذی پذیرفته خواهد شد.”
هارونا نمونه هایی از کشورها مانند السالوادور و تانزانیا را در اختیار دارد که گزینه های پرداخت را برای کاربران به رمزنگاری در حال گسترش دادن هستن. ملت السالوادور آمریکای لاتین از ۷ سپتامبر و پس از تصویب لایحه حامی رمزنگاری ، Bitcoin (BTC) را به عنوان دادخواست قانونی در سراسر کشور قبول کردند. در سراسر جهان ، بانک مرکزی تانزانیا روز جمعه اعلام کرد که کار بر روی بخشنامه های دولت را آغاز کرده است که در نهایت می تواند ممنوعیت رمزنگاری این کشور را لغو کند.
مدیر مدرسه صریحاً نگفته است که کدام نشانه ها برای پرداخت پذیرفته می شوند. با این حال ، علاقه عمومی به بیتکوین در نیجریه بیشتر از سایر کشورها بوده است. بر اساس داده های Google Trends ، این کشور آفریقایی در میان جستجوهای BTC رتبه اول را دارد ، اتریش ، ترکیه و سوئیس در یک رقابت نزدیک دوم هستند.
در ماه فوریه ، بانک مرکزی نیجریه در بخشنامه ای اعلام کرد که موسسات مالی تحت نظارت در این کشور را از ارائه خدمات به صرافی رمزنگاری منع کرده است. اگرچه این سیاست از “تحریم های شدید نظارتی” برای هر بانکی که موفق به بستن حساب های مربوط به صرافی ها نشده بود هشدار می داد ، اما رئیس فرماندار گادوین امفیله در ماه مارس روشن کرد که هدف این ممنوعیت در دارایی های دیجیتال “منع معاملات ارزهای رمزپایه در بخش بانکی” است نه اینکه افراد را از معامله منصرف کند.
بسیاری از قانونگذاران و افراد مرتبط با بانک مرکزی نیجریه در ماه های پس از این ممنوعیت پیام های رمزگشای طرفداری را ارسال کرده اند. امفیله در ماه مه اظهار داشت که “ارز دیجیتال حتی در نیجریه نیز زنده خواهد شد” ، در حالی که بعداً بانک مرکزی اعلام کرد قصد دارد CBDC را تا سال ۲۰۲۲ راه اندازی کند.
منبع : cointelegraph