NIAHCKCOLB NARI
تتر:
خطا در داده‌های API
دامیننس اتریوم:
10.20 ٪
دامیننس بیت کوین:
57.37 ٪
ارزش کل بازار:
2.43تریلیون دلار
تتر:
خطا در داده‌های API
ارزش کل بازار:
2.43تریلیون دلار

ایران بلاکچین

توکن PI شبکه پای، پیش از روز پای در یک صرافی بزرگ لیست شد.

توکن PI شبکه پای، پیش از روز پای در یک صرافی بزرگ لیست شد.

6715 بازدید

ads2

از زمان راه‌اندازی شبکه Pi بیش از یک سال پیش، جامعه گسترده این پروژه همواره در مورد این که آیا توکن اصلی آن در صرافی‌های بزرگ و قدیمی رمز ارز فهرست خواهد شد یا خیر، گمانه‌زنی می‌کردند.

اگرچه برخی از پلتفرم‌های معاملاتی همچنان از این توکن فاصله گرفته‌اند، اما صرافی باسابقه آمریکایی Kraken نیز پس از صرافی‌هایی مانند OKX، Bitget، MEXC، Gate و دیگران به جمع حامیان PI پیوسته است.

به‌زودی: PI شبکه Pi یک بلاکچین لایه اول و پلتفرم توسعه‌دهنده مبتنی بر موبایل است که امکان استخراج رمز ارز از طریق گوشی هوشمند را فراهم می‌کند و دارای اکوسیستمی مبتنی بر کاربرد بر روی شبکه اصلی با هویت تأییدشده است.

معاملات از ۱۳ مارس آغاز می‌شود.

در ماه گذشته، شایعات زیادی درباره این فهرست شدن مطرح شده بود. در واقع، یکی از کاربران تلاش کرده بود تا تحقق این موضوع را پیش‌بینی کند؛ یعنی آغاز معاملات PI در Kraken پیش از ۱۴ مارس که در جامعه Pi Network به عنوان روز Pi شناخته می‌شود.

site banner

صرافی اعلام کرده است که معاملات از فردا، ۱۳ مارس، آغاز خواهد شد. جالب اینجاست که با وجود این خبر مهم، واکنش مثبتی از سوی دارایی پایه مشاهده نشده است.

معمولاً فهرست شدن در صرافی‌های بزرگ باعث رشد توکن می‌شود، اما PI در ۲۴ ساعت گذشته بدون تغییر باقی مانده است. با این حال، این توکن در بازه هفتگی و ماهانه عملکرد بسیار خوبی داشته و از پنج‌شنبه گذشته ۲۴ درصد و از ۱۲ فوریه تاکنون ۶۵.۶ درصد رشد کرده است.

بخش عمده‌ای از رشد اخیر این توکن را می‌توان به به‌روزرسانی‌های پروتکل نسبت داد؛ چرا که تیم توسعه‌دهنده پیاده‌سازی موفق نسخه‌های ۱۹.۶ و ۱۹.۹ را اعلام کرده است. نسخه بعدی، یعنی ۲۰.۲، قرار است امروز معرفی شود.

منبع: لینک خبر

ads1

بیشتر بخوانید!

توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *