پس از اولین اصلاح قیمتی شوک‌آور پس از انفجار اولیه در پایتخت ونزوئلا، کاراکاس، قیمت بیت کوین بلافاصله بازگشت و تا نزدیک ۹۱,۸۰۰ دلار افزایش یافت و بالاترین سطح قیمتی خود از ۱۲ دسامبر تاکنون را ثبت کرد.

به این ترتیب، این رمز ارز از زمان آغاز حملات تا بالاترین نقطه، تقریباً سه هزار دلار رشد داشت و سپس کمی اصلاح شد و در زمان نگارش خبر به حدود ۹۱,۳۰۰ دلار رسید.

در واقع، بیشتر بازار دارایی‌های دیجیتال اکنون در وضعیت صعودی قرار دارد؛ بازاری که تنها در آخر هفته‌ها باز است. دو توکن مرتبط با رئیس‌جمهور آمریکا، WLFI و TRUMP، از جمله بزرگ‌ترین رشدکنندگان هستند؛ به طوری که WLFI حدود ۱۴ درصد و TRUMP نزدیک به ۷ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

با توجه به پیامدهای حمله و همچنین اعلام ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا فعلاً صنعت نفت ونزوئلا را اداره خواهد کرد، تحلیل‌گران انتظار دارند با باز شدن بازار معاملات آتی نفت در برخی بازارها در ساعت ۶ عصر یکشنبه به وقت شرق آمریکا، نوسانات بیشتری رخ دهد.

نامه کوبیسی توضیح داد که ونزوئلا بیش از ۳۰۰ میلیارد بشکه ذخایر نفت خام دارد که طبق گزارش‌ها اکنون تحت کنترل آمریکا قرار گرفته است. با قیمت نفت ۵۷ دلار برای هر بشکه، ارزش کل ذخایر نفتی این کشور به ۱۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد.

تحلیل‌گران افزودند حتی اگر آمریکا این نفت را با نصف قیمت بازار بفروشد، ارزش آن به ۸.۷ تریلیون دلار خواهد رسید که از تولید ناخالص داخلی همه کشورها به جز چین و آمریکا بیشتر است. آن‌ها خاطرنشان کردند که «بیشتر مردم متوجه نیستند که جهان تا چه اندازه تغییر کرده است» و هشدار دادند با باز شدن بازارهای مالی، به‌ویژه بازار نفت، انتظار نوسانات بیشتری می‌رود.

منبع: لینک خبر