پس از یک دوره طولانی بدون تغییر قابل توجه، که طی آن قیمت بیت کوین بالای ۶۷٬۰۰۰ دلار باقی مانده بود، قیمت این رمز ارز از اوج دیروز حدود هزار دلار کاهش یافت.
این نوسان قیمتی همزمان با گزارشی از وال استریت ژورنال بود که توسط The Kobeissi Letter نقل شد و به سرعت رو به وخامت گذاشتن روابط بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا اشاره داشت.
در این گزارش آمده است که اتحاد میان این دو، که نزدیک به یک قرن ادامه داشته، به دلیل جنگ در ایران به نقطه بحرانی رسیده است؛ چرا که رئیسجمهور آمریکا، دونالد ترامپ، از عدم همکاری رهبران اتحادیه اروپا ناراضی است.
یادآوری میشود که چندین کشور اروپایی از جمله اسپانیا، فرانسه و ایتالیا بارها از ارائه هرگونه حمایت نظامی به آمریکا خودداری کردهاند.
برخی جزئیات گزارش اخیر وال استریت ژورنال شامل ابراز «انزجار» ترامپ از متحدان اروپایی به دلیل عدم پیوستن به جنگ علیه ایران و زیر سوال بردن این موضوع است که آیا دفاع از قاره اروپا «اصلاً به نفع آمریکا هست یا نه، اگر اروپاییها در مداخلات نظامی آمریکا در خاورمیانه یا سایر نقاط همکاری نکنند.»
همچنین در این گزارش، موضع کاخ سفید به عنوان یک «انقطاع» از استراتژی جهانی آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم توصیف شده است.
خبر فوری: اتحاد آمریکا و اروپا reportedly به دلیل جنگ ایران به نقطه بحرانی رسیده و بنا بر گزارش وال استریت ژورنال، ترامپ به مشاوران خود درباره خروج از ناتو فکر کرده است.
جزئیات:
۱. روابط فراآتلانتیک میان آمریکا و اروپا به سرعت رو به وخامت است.
۲. ترامپ…
قیمت بیت کوین بیش از ۳۶ ساعت بدون تغییر باقی ماند. حتی هشدار مجدد دیروز ترامپ به ایران برای بازگشایی تنگه هرمز نیز تأثیر محسوسی بر قیمت نداشت. با این حال، پس از انتشار گزارش وال استریت ژورنال، قیمت بیت کوین به ۶۶٬۶۰۰ دلار (هزار دلار کمتر از اوج دیروز) کاهش یافت.
با این وجود، این نوسان قیمتی نسبتاً جزئی است و برای آخر هفتهای که انتظار رویداد خاصی نمیرفت، قابل توجه نیست. با این حال، انتظار میرود در ماه آوریل و به ویژه از دوشنبه، همزمان با پایان ضربالاجل ترامپ برای ایران، نوسانات بیشتری در بازار رمز ارزها رخ دهد.
منبع: لینک خبر


