ads2

آرامش بیت کوین با جهشی چند صد دلاری به نزدیکی ۶۷,۶۰۰ دلار برای اولین بار از روز پنج‌شنبه، پس از هشدار جدید ترامپ علیه ایران، به طور مختصر و جزئی شکسته شد.

رئیس‌جمهور آمریکا به کشور خاورمیانه‌ای ۴۸ ساعت فرصت داد تا تنگه هرمز را بازگشایی کند، در غیر این صورت «جهنم بر سرشان آوار خواهد شد».

نکته جالب درباره تکرار این هشدار که پیش‌تر نیز به مدت ۱۰ روز داده شده بود، این است که مهلت آن ساعت ۱۰:۰۵ صبح به وقت شرق آمریکا در روز دوشنبه، ۶ آوریل به پایان می‌رسد؛ یعنی تنها ۳۵ دقیقه پس از بازگشایی بازار بورس وال استریت پس از تعطیلات سه‌روزه.

تحلیل‌گران نشریه کوبِیسی معتقدند این اظهارنظر احتمالاً باعث می‌شود ۴۸ ساعت آینده «بسیار پرحادثه» باشد.

خبر فوری: هشدار ۴۸ ساعته رئیس‌جمهور ترامپ به ایران برای بازگشایی تنگه هرمز، ساعت ۱۰:۰۵ صبح دوشنبه، ۶ آوریل به پایان می‌رسد.

این زمان همچنین ۳۵ دقیقه پس از بازگشایی بازار سهام آمریکا پس از تعطیلات سه‌روزه است.

site banner

ما پوشش ویژه‌ای از ۴۸ ساعت بسیار پرحادثه پیش رو خواهیم داشت.

— نشریه کوبِیسی

در حالی که بازار سهام آمریکا اکنون تعطیل است، بازار رمز ارزها تعطیلی ندارد. این صنعت که به صورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته فعال است، معمولاً به چنین اظهارنظرهایی به سرعت واکنش نشان می‌دهد، اما این بار بیت کوین واکنش خاصی نشان نداد.

بزرگ‌ترین دارایی دیجیتال در حدود ۶۷,۰۰۰ دلار معامله می‌شد که طی یک روز گذشته نیز در همین محدوده قرار داشت و سپس اندکی تا ۶۷,۶۰۰ دلار افزایش یافت اما در همان نقطه متوقف شد.

بیشتر آلت‌کوین‌های بزرگ نیز وضعیت مشابهی دارند؛ اتریوم در محدوده ۲,۰۵۰ دلار معامله می‌شود و ریپل کمی بالاتر از ۱.۳۰ دلار قرار دارد.

منبع: لینک خبر

ads1