ونزوئلا پرداخت بیتکوین را برای واردات از ایران و ترکیه افزایش می دهد

کانال سیگنال رایگان تلگرام فیوچرز ارزدیجیتال و فارکس

نیکولاس مادورو ، رئیس جمهور ونزوئلا ادعا می کند که این کشور “از همه ارزهای رمزپایه جهان استفاده خواهد کرد” تا تحریم های ایالات متحده را دور بزند. بر اساس یک گزارش تحقیقاتی از RunRun.es ، ونزوئلا قصد دارد برای دور زدن تحریم های مالی اعمال شده توسط ایالات متحده ، استفاده از بیتکوین را برای پرداخت هزینه واردات افزایش دهد.

RunRun.es ،  که توسط روزنامه نگار تحقیقی ونزوئلائی نلسون بوکاراندا تاسیس شد، به منابع ناشناس از بانک مرکزی این کشور استناد کرد، که ادعا می کنند “پرداخت به شرکت های کشورهای متحد مانند ایران و ترکیه با استفاده از بیتکوین انجام شده است.”
مشخص نیست که این واردات شامل چه مواردی است ، با این حال ، ترکیه و ایران در حال حاضر مواد غذایی و سوخت کشور را در ازای طلا تأمین می کنند.

دولت نیکولاس مادورو ، رئیس جمهور ونزوئلا ، از زمان راه اندازی توکن در سال ۲۰۱۸ ، رمزنگاری “پترو” صادر شده از طرف دولت خود را به عنوان وسیله ای برای مبادله بین المللی و داخلی ترویج کرده است. دارایی هایی از جمله بیتکوین و اتریوم.
مادورو شروع به تهدید علنی استفاده از بیتکوین و سایر دارایی های رمزنگاری شده ( پرداخت بیتکوین برای واردات ونزوئلا) به عنوان ابزاری برای دور زدن تحریم ها در ماه سپتامبر کرد و اعلام کرد که دولت وی به زودی “از همه ارزهای رمزپایه جهان، عمومی، دولتی یا خصوصی برای تجارت داخلی و خارجی استفاده خواهد کرد”.


در تاریخ ۸ اکتبر، شورای ملی ونزوئلا قانون ضد انسداد را تصویب کرد و اختیارات اجرایی بیشتری را برای دور زدن تحریم های اعمال شده علیه این کشور اعطا کرد، از جمله اجازه ایجاد یا استفاده از هر دارایی رمزنگاری به عنوان یک ابزار پولی.
دولت ونزوئلا “مرکز تولید دارایی های دیجیتال” خود را که یک انبار استخراج بیتکوین است در ماه نوامبر تأسیس کرد ، زیرا این کشور اعتماد خود را به ارزهای رمزپایه افزایش داد.

هفته گذشته دولت ونزوئلا مبادله ارز رمزنگاری شده خود را با حمایت  Superintendency Cryptoactive National  آغاز کرد تا به شهروندان اجازه دهد بولیوار را با بیتکوین عوض کنند.
ایران همچنین برای کاهش فشار بر اقتصاد شکننده کشور ، قانونی را برای استفاده از بیتکوین برای پرداخت واردات به اجرا درآورده است.

منبع : cointelegraph

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.