آلتکوین هایی که از شبکه لایتنینگ (Lightning Network) پشتیبانی میکنند

کانال سیگنال رایگان تلگرام فیوچرز ارزدیجیتال و فارکس

در این مقاله آلتکوین ها و شبکه لایتنینگ و نحوه ارتباط آنها باهم را بررسی خواهیم کرد. ابتدا میبایست شبکه لایتنینگ را بررسی کنیم.بیتکوین همیشه اصلی ترین و با ارزش ترین رمزنگاری جهان بوده است و به این زودی ها بعید است تغییری در این روند انجام شود. هنوز هم بسیاری از افراد معتقدند که بیت کوین اکنون مدت مدیدی است که دچار بحران شده است. در حقیقت ، اخیراً شکایات زیادی از سوی کاربرانی که مجبور به انتظار چند ساعته تا تأیید معامله شده اند انجام شده است همچنین پرداخت هزینه های گزاف در این فرآیند نیز ازار دهنده شده است. مشکل اینجاست که بلاکچین بیتکوین فقط قادر به پردازش حداکثر ۷ معاملات در ثانیه است که این امر باعث تاخیر و افزایش هزینه می شود. اگر قرار باشد بیتکوین به یک سیستم پرداخت گسترده تبدیل شود ، این روند باید تغییر کند.

راه حل های بالقوه زیادی برای رفع این مشکل وجود داشته است ، اما شاید یکی از با پتانسیل ترین ها شبکه لایتنینگ باشد.پس به توصیف بیشتر رابطه آلتکوین ها و شبکه لایتنینگ میپردازیم. در اصل ، شبکه لایتنینگ یک لایه اضافی در بالای بلاکچین بیتکوین ایجاد می کند ، معاملات سریع و ارزان را امکان پذیر می کند که لازم نیست فوراً به انجمن منتقل شوند. به طور خلاصه ، این لایه اضافی از کانالهای دو طرفه ایجاد شده توسط کاربر تشکیل شده است و به کاربران این امکان را می دهد تا هر زمان که نیاز داشته باشند ، فوراً با هزینه های کم ، به یکدیگر پول ارسال کنند. البته چیزهای بیشتری در آن وجود دارد ، بنابراین راهنمای اختصاصی ما را بررسی کنید تا دقیقاً آنچه را که شبکه لایتنینگ به جامعه ارائه می دهد را یاد بگیرید.

در ابتدا شبکه لایتنینگ برای حل مشکلات بیتکوین طراحی شده بود ، اما به نظر می رسد که تعداد زیادی به آن علاقه نشان داده اند. برخی قصد دارند کل شبکه را همانطور که هست پیاده سازی کنند ، در حالی که برخی دیگر راهکارهای بسیار مشابهی دارند ، اما به تنهایی کار می کنند. شاید فناوری هایی مانند شبکه لایتنینگ گام منطقی بعدی در توسعه ارزهای رمزپایه باشند.

بیت کوین و شبکه لایتنینگ

بیت کوین و شبکه لایتنینگ

این موضوع در راهنمای قبلی ما به طور کامل مورد بحث قرار گرفته است ، اما در اینجا به طور خلاصه میگوییم که شبکه لایتنینگ بیتکوین  این گونه است: این شبکه هنوز در مراحل ابتدایی خود بسر میبرد و هنوز به طور کامل اماده بکار نیست. با این حال ، نسخه آزمایشی آن ، که یک محیط جایگزین است و برای آزمایش استفاده می شود ( نه معاملات در دنیای واقعی ) از دسامبر سال ۲۰۱۷ به صورت انلاین انجام شده است. نسخه بتا این شبکه از ۱۵ مارس در شبکه اصلی بیت کوین راه اندازی شد. در زمان نوشتن ، کمی بیش از یک ماه پس از راه اندازی ، تعداد گره های شبکه Lightning حدود ۲،۰۰۰ عدد میباشد که در حال حاضر بیشتر از تعداد گره های بیتکوین کش است.

این پیاده سازی (Lightning Daemon lnd) نام دارد و توسط لایتنینگ لابراتس تهیه شده است. در زمان راه اندازی ، این استارتاپ نیز اعلام کرد که روی آنها ۲.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری کرده اند که سهم برخی از بزرگترین نام ها در صنعت رمزنگاری نیز در لیست کمک ها مشاهده میشود. آزمایشگاه های لایتنینگ تنها راه اندازی این شرکت در شبکه لایتنینگ نیستند. همچنین پیاده سازی های دیگری نیز وجود دارد که توسط Blockstream ، ACINQ و سایر اعضای جامعه هدایت می شود.

بنابراین ، نسخه کاملاً روان و کاربر پسند شبکه بیت کوین لایتنینگ هنوز منتشر نشده است ، اما بیت کوین های واقعی از طریق هر سه پیاده سازی اصلی شبکه ارسال و دریافت شده اند ، که این امر همچنین ثابت کرد که هر سه آنها قابل تعامل هستند. مشخصاتی از لایتنینگ نیز منتشر شده است که توسعه دهندگان را قادر می سازد کار خود را بر روی برنامه های مختلف و سایر پیاده سازی های شبکه آغاز کنند. مهمتر از همه ، شما می توانید در حال حاضر کیف پول های Lightning Network را بارگیری کنید ، البته تقریباً همه آنها نسخه بتا هستند.

کیف پولهای شبکه لایتنینگ بیتکوین (Lightning Bitcoin)

  • HTLC – یک کیف پول وب ایجاد شده توسط الکس Bosworth است که شما را قادر می سازد بلافاصله و بدون هیچ گونه تنظیمات پرداخت را شروع کنید.
  • Lightning-app – کیف پول دسکتاپ که توسط لابراتور لایتنینگ تهیه شده است و برای Mac و ویندوز در دسترس است.
  • Zap – یک کیف پول دسکتاپ با یک رابط کاربر پسند ، طراحی شده توسط جک مالرز.
  • Eclair – یک کیف پول موبایل برای دستگاه های Android که توسط ACINQ طراحی شده است.

آلتکوین ها و شبکه لایتنینگ – لایتکوین و شبکه لایتنینگ

مقیاس پذیری موضوعی مهم برای اکثر ارزهای رمزنگاری شده در بازار و Litecoin است ( که در بسیاری موارد به عنوان ‘نقره در برابر طلای بیت کوین’ گفته می شود )که از این قاعده مستثنی نیست. لایتکوین همیشه یکی از رقبای بیتکوین بوده است. بدیهی است ، هنگامی که شبکه لایتنینگ بیتکوین جریان اصلی را طی می کند ، هزینه های معامله Litecoin یک شبه از مزیت به یک نقطه ضعف بزرگ تبدیل میشود. بنابراین ، شاید جای تعجب نباشد که همه کمپانی های رایانه ای که با ایده شبکه لایتنینگ در حال گردش هستند ، در نزدیکترین حالت به موفقیت هستند. در حقیقت ، اجرای شبکه Lightning Labs که از ۱۵ مارس راه اندازی شد ، به طور همزمان در بلاکچین های Bitcoin و Litecoin اجرا شد.

علاوه بر این ، در نوامبر سال ۲۰۱۷ آزمایشگاه های لایتنینگ اعلام کردند که آزمایش اولیه آنها که مبادله ای از توکن های اتمی کراس بلوچین  بوده با موفقیت انجام شده است. به عبارت ساده ، مبادله اتمی راهی برای تبادل فوری یک توکن با دیگری بین کلکسیونهای مربوطه است ، در واقع  این امر تبدیل به نوعی دور زدن مبادلات رمزنگاری شده است. آزمایش اولیه روی کدام بلاکچین انجام شد؟ بیتکوین و لایتکوین. اگر همه چیز خوب پیش برود ، انتظار می رود که شبکه QS 2018 توسط لایتنینگه لایتکوین راه اندازی شود. چارلی لی ، بنیانگذار لایتکوین ، حتی تا آنجا پیش رفت که بگوید معاملات بیت کوین حتی با داشتن شبکه لایتنینگ ، بیشتر از لایتکوین برای کاربران هزینه خواهد داشت،فقط باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.

اتریوم و شبکه رایدن (Ethereum – Raiden)

اتریوم و شبکه رایدن

شبکه اتریوم از نظر میزان معاملات در ثانیه که قادر به پردازش است ، بسیار بهتر از بیت کوین است. حداکثر ظرفیت در حدود ۲۰ معامله در هر ثانیه است که تقریباً سه برابر بیشتر از بیتکوین است. با این حال ، به دلیل ماهیت ، لاکچین اتریوم نسبت به بیت کوین شلوغ تر است زیرا نه تنها به عنوان یک سیستم پرداخت کار می کند بلکه برنامه های غیر متمرکز و ارائه سکه های اولیه (ICO) را نیز فعال می کند. اکثر قریب به اتفاق ICO ها در اتریوم اتفاق می افتد ، که با وقوع فروش توکن ها ، سیل ناگهانی از ترافیک به ارمغان می آورد ، و کل شبکه را کند می کند. بنابراین طبیعی به نظر می رسد که چنین اتریومی به یک راه حل مقیاس بندی نیاز دارد که متناسب با نیازهای آن تنظیم شود. اتریوم در واقع چندین راه حل مختلف دارد ، اما یکی از آنها که قابل توجه است Raiden میباشد.

مفهوم Raiden بسیار شبیه به شبکه لایتنینگ است. یک لایه اضافی در خارج از صفحه اصلی ایجاد می کند که در آن کاربران می توانند کانال های دو طرفه ای را برای انجام معاملات فوری ، تقریباً رایگان و ایمن ایجاد کنند. یک تفاوت عمده این دو در این است که Raiden با ERC20 سازگار است ، به این معنی که هر توکن صادر شده در اتریوم ( و صدها نفر دارنده آنها ) با Raiden کار خواهد کرد. در حال حاضر هیچ تاریخ مشخصی برای راه اندازی اصلی تعیین نشده است. Raiden در سپتامبر سال ۲۰۱۷ در آزمایشگاه اتریوم راه اندازی شد ، پس از آن تیم پشت پرده ICO را برگزار کرد و برای توسعه بیشتر حدود ۵۰ میلیون دلار جمع آوری کرد.

اما ، در دسامبر سال ۲۰۱۷ یک نسخه سبکتر از پروتکل به نام μRaiden (تلفظ ‘Micro Raiden’) در شبکه اتریوم مستقر شد. در اصل ، این کار را با تسهیل سریع در حین بی اعتمادی (به همان معنی که لازم نیست به شخص دیگری اعتماد داشته باشید یا حتی شخص دیگر طرف معامله را بشناسید ) و معاملات رایگان انجام می دهد. تفاوت اینجاست که پروتکل اصلی رایدن شبکه ای از کانالهای دو طرفه را اداره می کند ، در حالی که μRaiden به شخصی اجازه می دهد تا یک کانال پرداخت را باز کند که قادر به انتقال توکن ها فقط در یک جهت باشد. این موارد برای پرداخت های خرد بسیار مفید هستند ، مانند پرداخت یک فنجان قهوه.

زی کش و شبکه بلت (ZCash – BOLT)

شبکه لایتنینگ معاملات در بورس های زنجیره ای شفاف مانند بیتکوین را کمی خصوصی تر انجام می دهد ، زیرا همه ریزپرداخت های انجام شده از طریق کانال های دو طرفه آن نیازی به پخش شدن در کل شبکه ندارند. با این وجود ، باز و بسته شدن کانال باعث می شود سوابق مربوط به هر دو طرف شرکت کننده و همچنین تقسیم اولیه و نهایی بودجه باقی بماند. ZCash یک شبکه رمزنگاری است که فراهم آوردن حریم خصوصی و ناشناسی بودن را به مشتریان خود ارائه می کند ، بنابراین برای مقیاس کردن بلاکچین خود مجبورند راه حل خود را توسعه دهند. لایه اضافی پیشنهادی زی کش BOLT نام دارد و کاملاً از شبکه لایتنینگ الهام گرفته شده است. آنچه BOLT متفاوت از شبکه لایتنینگ انجام خواهد داد این است که هدف آن انتقال های انجام شده در یک کانال غیرقابل ردیابی است. این کار با استفاده از دو روش کلاسیک رمزنگاری انجام می شود:

تعهدات – که ارزش پرداخت را پنهان می کند.

امضاها – که به کاربران امکان می دهد بدون اینکه فاش شود که دقیقاً چه چیزی امضا شده است ، معاملات را امضا کنند.

یان میرس و متیو گرین ، ادعا می کنند دو تحقیق پشت سر گذاشتن که نشان میدهد بلت ایجاد شده آنها قادر به کار بر روی سایر رمزنگاری های دیگر خواهد بود ، به شرط آنکه از ابتدای رمزنگاری ،شبکه از ان پشتیبانی کند. این امکان وجود دارد که هم اکنون بر روی بیتکوین کار کند ، اما با تنظیمات خاصی. با این وجود ، میرس گفت که در مقابل رمزنگاری ناشناسی مانند ZCash بسیار بهتر عمل می کند. میرز و گرین در حال برنامه ریزی برای انتشار نمونه اولیه در آینده نزدیک هستند ، اما در واقع ترکیب آن در یک رمزنگاری زمان بیشتری خواهد برد.

آلتکوین ها و شبکه لایتنینگ – ریپل و شبکه لایتنینگ

نکته در مورد Ripple این است که ، در واقع نیازی به یک لایه اضافی برای مقیاس کردن ندارد ، زیرا به این منظور طراحی شده است که در وهله اول معاملات زیادی را انجام دهد. براساس وب سایت پروژه ، در حال حاضر به طور مداوم ۱۵۰۰ معاملات در هر ثانیه را کنترل می کند و می توان آنرا برای مقیاس با توان ویزا مقیاس بندی کرد. با این حال ، در آگوست سال ۲۰۱۷ ریپل به همراه Bitfury ، یک شرکت فن آوری کامل بلاکچین ، کدی را منتشر کردند که شبکه لایتنینگ را در Interledger ادغام کرد.

Interledger پروتکل Ripple است که برای فعال کردن معاملات بین بلاکچین های مختلف تهیه شده است. بدیهی است ، ریپل علاقه ای به لایتنینگ به عنوان روشی برای گسترش قابلیت شبکه ندارد. در عوض ، این پروژه آن را به کار گرفت تا از فناوری مبادله اتمی آن استفاده کند و گامی دیگر در جهت سازگاری با ارزهای رمزنگاری بردارد.

این یک پیشرفت بسیار هیجان انگیز است ، زیرا Interledger قبلاً قادر به انجام معاملات بین بلاکچین های عمومی ،  خصوصی و از همه مهمتر سیستم های پرداخت سنتی مانند PayPal نبود. طبق گفته CTO استفان تامپسون Ripple ، هدف بلند مدت برای ادغام این دو فناوری ، فعال کردن جامعه رمزنگاری برای تجارت یکپارچه بین ارزهای رمزنگاری شده مختلف و همچنین ارسال وجوه به هر بلاکچین داده شده از PayPal ، Alipay ، حساب های بانکی و بالعکس است.

آلتکوین ها و شبکه لایتنینگ – مونرو و شبکه لایتنینگ

مونرو (Monero) یکی دیگر از ارزهای رمزنگاری با محور حفظ حریم خصوصی است ، بنابراین اجرای شبکه لایتنینگ احتمالاً به طور کامل برای آنها کار نخواهد کرد. با این وجود برنامه هایی برای اضافه کردن لایه دوم به شبکه وجود دارد و تیم لایتنینگ را گزینه مورد نظر خود می دانند. تمام زیرساخت های (از جمله کیف پول های چند منظوره که در سپتامبر ۲۰۱۷ به مونرو اضافه شده اند) لازم برای کار در شبکه لایتنینگ موجود است. با این حال ، قبل از اجرای آن ، تیم باید برای حفظ هرچه بیشتر حفظ حریم خصوصی ، اصلاحاتی اساسی در لایه اضافی انجام دهد.

با این حال ، به نظر می رسد که مونرو بیشتر روی فناوری تعویض اتمی شبکه لایتنینگ تمرکز خواهد کرد ، نه قابلیت های مقیاس گذاری آن. کمتر از یک ماه پیش ، یکی از تعدیل کنندگان Subreddit Monero خاطرنشان کرد که این شبکه دارای اندازه بلوک پویا است ، و آنها روی این زنجیره ای فقط مقیاس می کنند. در همین حال ، ریکاردو اسپاگنی ، یکی از سازندگان پروژه ، اخیراً گفته است که او با لایتکوین در تلاش است تا شبکه لایتنینگ را در مونرو وارد کند و مبادلات اتمی را بین این دو بلاکچین امکان پذیر کند. بدون شک ، این امر باعث خواهد شد که کاربران مونرو بتوانند در آینده نزدیک توکن های خود را با هر رمزنگاری دیگر با استفاده از شبکه لایتنینگ مبادله کنند.

نئو و شبکه ترینیتی (NEO – Trinity)

neo

نئو (NEO) بسیار شبیه به اتریوم است به این معنا که یک بستر سرویس  as-a-a-service بلاکچین را فراهم می کند ، جایی که کاربران می توانند برنامه های غیرمتمرکز را اجرا کنند ، قراردادهای هوشمند را اجرا کنند و ICO ها را نگه دارند. بنابراین ، به همان روش ، این پلتفرم به یک راه حل مقیاس بندی غیر زنجیره ای خاص نیاز داشت و مطابق با فیلم ‘ماتریکس’ ، آن را Trinity نامید.

ترینیتی هنوز در حال کار کردن است و برای اینکه کاملاً صادقانه بگوییم ، دیگر نیازی به انتشار آن نیست. همانطور که گفته می شود ، NEO در حال حاضر می تواند حدود ۱۰۰۰ معامله در ثانیه پردازش کند ، که به طور قابل توجهی بیشتر از سایر ارزهای رمزنگاری شده است ، اما تیم کاملاً آشکارا در حال فکر کردن چهت بهبود روز افزون است. شبکه Trinity ، Raiden و Lightning بسیار مشابه هستند ، در صورتی که در آنچه واقعا انجام می دهند یکسان نیستند.مثلا در ترینیتی این روند بصورت برداشتن پرداخت از کانال اصلی و انتقال به کانالهای تولید شده توسط کاربر است ( در مورد Trinity ، کانالهای همگانی نامیده می شوند). آنچه بین این سه راه حل متفاوت است ، تکنولوژی مرکزی است ، زیرا آنها باید در سه باند زنجیره ای با طراحی متفاوت اعمال شوند.

آلتکوین ها و شبکه لایتنینگ – استلار و شبکه لایتنینگ

استلار (Stellar) شبکه دیگری در این لیست است که در حال حاضر می تواند حدود ۱۰۰۰ معاملات در هر ثانیه پردازش کند و طبق گفته موسس پروژه جید مک کالب می تواند به راحتی مقادیر بیشتری را نسبت به آن رقم بزند.تنها چند روز پس از رونمایی از ورژن بتا از شبکه لایتنینگ ، استلار اعلام کرد که این برنامه را ادغام خواهند کرد و به یکی از اولین پلتفرم هایی تبدیل شد که در عموم آن را اعلام کرد.

اگرچه ممکن است استلار نیازی به گسترش قابلیت های آن در حال حاضر نداشته باشد ، McCaleb سه مزیت اصلی برای ادغام شبکه لایتنینگ را تشریح می کند:

  • مقیاس پذیری
  • حریم خصوصی
  • قابلیت همکاری

وی همچنین خاطرنشان کرد که گرچه استلار می تواند به راحتی مقیاس کند ، اما شبکه لایتنینگ قدرت آن را ‘خیلی بیشتر’ میکند. علاوه بر این ، مشارکت کننده در هسته بیتکوین و توسعه دهنده پیشرو شبکه استلار لایتنینگ اظهار داشت که لایتنینگ مهمترین پروتکل است که در حال حاضر در فضای ارزهای رمزپایه اتفاق می افتد.

منبع: کوین تلگراف

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.