هلیوم اولین شبکه بی سیم نظیر به نظیر برای دستگاه های اینترنت اشیا

کانال سیگنال رایگان تلگرام فیوچرز ارزدیجیتال و فارکس

مجله Time راه اندازی Helium را به عنوان بهترین اختراع سال ۲۰۱۹ انتخاب کرد. هلیوم در حال ساخت اولین شبکه بی سیم نظیر به نظیر در جهان برای دستگاه های اینترنت اشیا است و در حال حاضر در بیش از ۱۰۰۰ شهر ایالات متحده قرار دارد. دستگاه ها شامل غلاده حیوانات خانگی هوشمند ، اسکوترهای الکترونیکی ، تجهیزات پزشکی و موارد دیگر هستند. اپراتورهای هلیوم هات اسپات با ارز رمزنگاری شده جدید مبتنی بر بلاکچین هلیوم پرداخته شده.

نحوه کار شبکه هلیوم و مفهومی که در پشت آن قرار دارد

شبکه هلیوم به گونه ای طراحی شده است که به مشتریان امکان می دهد از دستگاه های اینترنت اشیا با صرفه جویی در مصرف انرژی و با کیفیت و نوآوری بهره مند شوند. بنابراین دستگاه های خانه هوشمند ، غلاده حیوانات خانگی هوشمند ، اسکوترهای الکترونیکی ، دوچرخه های مشترک ، سنسورهای نظارت بر محیط زیست ، دستگاه های پزشکی و موارد دیگر را شامل میشود.

سیستم پشت آن بسیار باز است ، بنابراین کاربران نهایی یا مشاغل می توانند اسپات هلیوم را بخرند و خودشان آنها را اداره کنند. بنابراین هر اپراتور یک هلیم هات اسپات شبکه را ایجاد می کند و نود های مرتبط را در اختیار دارند. به همیت دلیل ، شبکه هلیوم ترکیبی از افراد مختلف است که شبکه مردم نیز نامیده می شود.

هر اسپات اتصال هلیوم دارای یک شبکه دامنه وسیع (LoRaWAN) است که برخلاف روترهای WLAN متوسط ، دامنه ای تقریباً ۲۰۰ برابر دارد. در نتیجه ، دستگاه های اینترنت اشیا می توانند بدون WLAN یا سیم کارت به شبکه ها متصل شوند. علاوه بر این ، اتصال از طریق LoRaWAN نسبت به WLAN از نظر مصرف انرژی بیشتر است.

هلیوم بلاکچین و ارز رمزنگاری شده است

هلیوم بلاکچین وظیفه تأمین سیستم معاملاتی تغییرناپذیر و ضمیمه را بر عهده دارد. سیستم معامله با استفاده از پروتکل اجماع هلیوم تأیید می شود. علاوه بر پروتکل اجماع ، یک الگوریتم جدید نیز استفاده می شود. این به عنوان “اثبات پوشش” شناخته می شود و برای ایمن سازی شبکه و تأیید رمزنگاری موقعیت اسپات مورد استفاده قرار می گیرد. هات اسپات پیکربندی شده توسط اپراتورها مسئولیت تأمین پوشش بی سیم دستگاه های اینترنت اشیا را بر عهده دارند.

نتیجه گیری در شبکه همتا به همتا هلیوم

اپراتورهای هلیم اسپات در ایجاد شبکه های جهانی برای دستگاه های اینترنت اشیا نقش اساسی دارند. با کمک نقاط اتصال می توان مناطق وسیعی را پوشش داد که دستگاه ها می توانند به شبکه متصل شده و ردیابی شوند. شبکه نقاط اتصال بسیار بزرگتر از روتر WLAN معمولی است و امکان پوشش دهی گسترده را فراهم می کند. هات اسپات برای آینده دستگاه های اینترنت اشیا ضروری است!

منبع : Medium

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.