استیو وزنیاک ،بنیانگذار اپل : بیتکوین از طلا بهتر است

کانال سیگنال رایگان تلگرام فیوچرز ارزدیجیتال و فارکس

مهندس الکترونیک و خیرخواه آمریکایی, استیو وزنیاک بیتکوین را به عنوان یک پدیده ریاضی برجسته کرد. او حتی پا را فراتر گذاشت و گفت ارز رمزنگاری اولیه بهتر از طلا است.
بنیانگذار غول فناوری چند ملیتی اپل استیون وزنیاک در یک ارائه اخیر در Talent Land Jalisco ، مکزیک ، همدردی خود را نسبت به دارایی های دیجیتال و به ویژه بیتکوین نشان داد.

مهندس ، همچنین با نام مستعار خود “Woz” شناخته شده است ، بزرگترین ارز رمزنگاری شده توسط حجم بازار را “معجزه ریاضی” توصیف کرد. به نظر وی ، طلا به عنوان ذخیره ارزش از دارایی مجازی عقب است. وزنیاک استدلال کرد که این فلز گرانبها به دلیل شکل فیزیکی می تواند چالش هایی را به وجود آورد ، در حالی که بیتکوین بسیار در دسترس تر است:

طلا محدود است و شما باید به دنبال آن باشید. بیتکوین شگفت انگیزترین معجزه ریاضی است. “

با این وجود ، بنیانگذار اپل گفت که وی شخصاً در بیتکوین سرمایه گذاری نمی کند. از طرف دیگر ، وی معتقد است که دارایی در آینده ارزش ارز فیات و نفوذ آن را افزایش می دهد.

به این ترتیب ، وزنیاک به نامهای برجسته دیگری پیوست تا دیدگاه مشابهی را در مورد بحث بین طلا و بیتکوین ترسیم کند. برخی از این موارد عبارتند از مایکل سایلور MicroStrategy و آنتونی اسکاراموچی از SkyBridge Capital که اخیراً اظهار نظر کرده اند که ارز رمزپایه برتر از فلز زرد است.


در تابستان سال ۲۰۲۰ ، استیو وزنیاک به دلیل عدم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از ارائه جعلی بیتکوین ، شکایتی را علیه یوتیوب تشکیل داد. قبل از انجام این اقدامات قانونی ، بنیانگذار اپل از پلت فرم اشتراک ویدیو خواست تا چندین بار فیلم های جعلی را بردارد.

شایان ذکر است که هدایای جعلی بیتکوین تهدیدی رو به رشد در صنعت ارز رمزنگاری شده است. کلاهبرداران جریانهای مستقیم YouTube را با تقلید از افراد یا شرکتهای مشهور آغاز می کنند و پیشنهاد می دهند که همه وجوه BTC را که قربانیان به آدرس خود می فرستند ، دو برابر کنند. نیازی به گفتن نیست که همه افرادی که به چنین فعالیتهای مشکوکی مبتلا می شوند وجوه وعده داده شده را دریافت نمی کنند.

گفته می شود تقریباً یک سال پس از اقدام قانونی علیه یوتیوب ، استیو وزنیاک پرونده را گم کرد. دادگاه عالی کالیفرنیا ، شهرستان سانتا کلارا گفت که پلت فرم اشتراک ویدیو توسط قانون فدرال محافظت می شود.

دادگاه همچنین تشخیص داد که استدلالهای وزنیاک برای غلبه بر مصونیت ارائه شده در بخش ۲۳۰ کافی نبوده است. با این وجود ، بنیانگذار اپل ۳۰ روز فرصت داشت تا در پرونده خود تجدید نظر کند.

جالب اینجاست که استیو وزنیاک دور از تنها مشهور بودن در چنین کلاهبرداری هایی است. برخی از نام های معروف دیگر که توسط بازیگران بد جعل می شدند شامل ایلان ماسک ، بیل گیتس و کانیه وست بودند.

منبع : cryptopotato

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.