EOS ( ای او اس یا آیاس ) به اختصار EOS

کانال سیگنال رایگان تلگرام فیوچرز ارزدیجیتال و فارکس

EOS پروتکل غیرمتمرکز بلاکچین برای برنامه های کاربردی مقیاس پذیر.

EOS ( ای او اس یا آیاس ) به اختصار EOS نوعی ارز رمزنگاری شده با گواه اثبات سهام موکلی  Delegated Proof-of- Stake  است که در سال ۲۰۱۸ پس از ICO رکورد دار جمع آوری بیش از ۴.۱ میلیارد دلار به بازار عرضه شد. تمرکز آن بر ارائه انعطاف پذیری توسعه ، مقیاس پذیری شبکه و کاربر پسند است.

EOS  با هدف اتخاذ جریان اصلی طراحی شده است و بنابراین نه تنها سعی در به حداکثر رساندن مقیاس پذیری دارد بلکه به شرکتهایی با نرم افزار قوی و ایمن نیز خدمات می دهد.

معماری اختصاصی حاکمیت آن نخستین در نوع خود – از جمله قانون اساسی ، مجمع داوری و موارد دیگر – بوده و از بدو تأسیس تاکنون تکامل یافته است.

EOS  یک مدل منبع منحصر به فرد دارد که به کاربران نیاز دارد تا توکن های EOS را به منظور دریافت و استفاده از RAM ، CPU و پهنای باند شبکه به اشتراک بگذارند.

ویژگی های اصلی عبارتند از

Dellgated Proof of Stake : یکی از اولین بلاکچین ها بود که مکانیسم اثبات تفکیک اجماع (dPoS) را مستقر کرد. این مکانیسم اجماع بخش مهمی از دستیابی به عملکرد مطلوب است.

تخصیص منابع: در EOS ، کاربران سه نوع منبع دارند ، CPU ، NET و RAM. در حالی که به CPU و NET می توان با ایجاد EOS دسترسی پیدا کرد ، RAM باید از یک قرارداد هوشمند EOS خریداری شود که توسط Bancor به تصویب رسیده و به عنوان یک قرارداد ساخت / قیمت گذاری بازار عمل می کند.

حاکمیت: سازوکار اجماع منتخب ، نیاز به حاکمیت را تقویت می کند. در EOS ، دارندگان توکن ، پروکسی ، توسعه دهندگان dApp ، Block.one و تولیدکنندگان بلاک در مدیریت شبکه مشارکت می کنند.

ویژگی های کلیدی EOS

متمایزترین عوامل EOS تمرکز اولیه آن بر ایجاد دستورالعمل ها و فرآیندهای لازم برای حاکمیت بلاکچین و مرتبط با آن ، استفاده از مکانیسم اجماع اثبات شده است. علاوه بر این ، EOS یک مدل منبع منحصر به فرد با سه منبع مجزا دارد: CPU ، RAM و NET.

سایت رسمی EOS جهت اطلاعات بیشتر

  • سلب مسئولیت: مطالب بیان شده در این مقاله به هدف معرفی پلتفرم  مذکور  بیان شدند و به هیچ عنوان نباید توصیه‌ای برای سرمایه گذاری و فعالیت در این پروژه  در نظر گرفته شوند. مسئولیت هر گونه سود و ضرر ناشی از فعالیت در پروژه  نام برده شده به عهده خود کاربران است و ایران بلاکچین مسئولیتی درباره این مسائل نخواهد داشت.
  • هیچ وقت  برای سرمایه‌گذاری مخارج زندگی روزانه خود را وارد بازار مالی و سهام نکنید.
  • جهت ورود به بازار و تهیه سرمایه اولیه  اقدام به فروش اموال خود نکنید.
  • همه میدانیم  احتمالا ریسک کردن باعث موفقیت خواهد شد ولی هیچ وقت با تمام سرمایه خود ریسک نکنید.
  • هرگز بیشتر از ۲۰% وجه خود را وارد سرمایه‌گذاری‌های پر ریسک نکنید.
  • یک شبه پولدار شدن به کمک سایتهای سرمایه گذاری اینترنتی غیر ممکن است.
  • همیشه در بازارهای مالی سرمایه خود در بین چندین سبد یا همان چندین سایت معتبر پخش کنید.
  • توجه کنید که اگر سایتی سود شما را یکبار واریز کرد دلیلی بر واریز مجدد سود به شما ندارد!
  • اگر به هر دلیلی فکر میکنید که نمیتوانید ریسک بپذیرید از سرمایه گذاری اینترنتی در سایت های معرفی شده بشدت پرهیز کنید.

منبع: binance

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.