آخرین سیگنال‌های کانال و بازده آن‌ها را ببینید

آیا کاربران بازمی‌گردند؟ بایننس ۳.۴ میلیارد دلار دارایی ردیابی شده پس از هک به دست آورد

آیا کاربران بازمی‌گردند؟ بایننس ۳.۴ میلیارد دلار دارایی ردیابی شده پس از هک به دست آورد

دارایی‌های ردیابی شده بایننس در دو روز پس از از سرگیری برداشت‌ها پس از هک ۲۹ اکتبر، به میزان ۳.۴۲۳ میلیارد دلار افزایش یافت.

این طبق ارقامی است که توسط تحلیل‌گر ارزهای دیجیتال، توآن نگوین، به اشتراک گذاشته شده است و این افزایش در حالی رخ داده که صرافی سعی در بازیابی از خروج‌های سنگین داشت.

افزایش موجودی پس از باز شدن برداشت‌ها

نگوین دو تصویر از وضعیت را به اشتراک گذاشت که تصویر اول، مربوط به ۲ نوامبر و از دیفای‌لاما گرفته شده، نشان می‌دهد که صرافی دارایی‌های ردیابی شده‌ای به ارزش ۱۲۸.۸۷ میلیارد دلار دارد، پس از اینکه بیش از ۶.۱۴ میلیارد دلار در ۲۴ ساعت خارج شده است. در همین حال، رقبایی مانند OKX و Bybit به ترتیب ورودی‌های ۴۵۰.۱ میلیون دلار و ۱۲۱.۸ میلیون دلار را تجربه کردند که ارزش دارایی‌های اولی را به کمی بیش از ۲۹ میلیارد دلار و دومی را به نزدیک ۱۵ میلیارد دلار رساند.

همانطور که ناظر بازار اشاره کرد، بایننس آنقدر بزرگ است که خروج ۲۴ ساعته هنوز بیشتر از تمام دارایی‌های نگهداری شده توسط صرافی‌هایی مانند گیت، بیت‌گت، جمینی، بیت‌استمپ و MEXC بود.

“تصور کنید این نوع فشار بر یک صرافی دیگر وارد شود. اوضاع می‌توانست بسیار بدتر شود،” نگوین نتیجه‌گیری کرد.

اکنون، تصویر دوم، مربوط به ۴ نوامبر، نشان می‌دهد که دارایی‌های ردیابی شده در بایننس به ۱۳۲.۲۹ میلیارد دلار رسیده است، که افزایش ۳.۴ میلیارد دلاری یا ۲.۶٪ نسبت به دو روز قبل است و موجودی آن را به بیش از چهار برابر OKX در جایگاه دوم رسانده است.

سایر صرافی‌های بزرگ تغییرات بسیار کمتری در اعداد مطلق ثبت کردند، اما حرکت بیت‌گت از ۵.۸۹۸ میلیارد دلار به ۶.۱۴۶ میلیارد دلار و افزایش رابینهود از ۱۴.۱۰ میلیارد دلار به ۱۴.۵۵ میلیارد دلار به ترتیب رشد درصدی بسیار بزرگتری را با ۴.۲٪ و ۳.۱۸٪ نشان می‌دهد.

نگوین توضیحی برای این جهش ارائه داد اما آن را به عنوان یک حدس مطرح کرد و پیشنهاد داد که بسیاری از کاربران ممکن است دارایی‌های خود را در طول تعلیق برداشت‌ها به کیف پول‌های شخصی منتقل کرده باشند و با بازگشت دسترسی، اکنون در حال ارسال آن‌ها به عقب هستند. هم‌بنیان‌گذار بایننس، چانگ‌پنگ ژائو، به نظر می‌رسد با این نظر موافق باشد و به پست با یک نظر کوتاه پاسخ داد:

“کاربران با پول خود رأی می‌دهند.”

بازیابی پس از سرقت رکوردی

بایننس در ابتدا برداشت‌ها را پس از اینکه مظنونان کره شمالی، TraderTraitor، ۶.۳ میلیارد دلار از صرافی دزدیدند، متوقف کرد. با این حال، این صرافی بعداً خدمات را به تدریج در ۱ نوامبر از سر گرفت، که مرحله اول شامل ۱۵ شبکه بود. با این حال، کره شمالی از اتهامات مربوط به این حادثه فاصله گرفت و آن را یک تحریک سیاسی خواند.

طبق برآوردهای خود، دارایی‌های تحت کنترل بایننس به حدود ۱۵۷ میلیارد دلار تا روز دوشنبه کاهش یافته است، از ۱۷۱ میلیارد دلار در ۱ نوامبر، که به گفته این شرکت، تفاوت ناشی از خود هک، برداشت‌ها و همچنین حرکات قیمتی است که در پی حمله رخ داده است.

سهم معاملات اسپات این صرافی نیز به ۴۲٪ کاهش یافته است، که پایین‌ترین سطح آن در حدود ۳ ماه اخیر است، و OKX به عنوان بزرگ‌ترین بهره‌بردار از این کاهش ظاهر شده است، زیرا سهم خود به حدود ۱۴٪ بر اساس داده‌های کایکویو افزایش یافته است.