پس از اشاره به خرید بیتکوین بیشتر در روز یکشنبه، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل سابق Strategy، مایکل سیلور، دقایقی پیش در ایکس اعلام کرد که این شرکت ۵۲۰ بیتکوین دیگر به ارزش ۳۵ میلیون دلار خریداری کرده است. بنابراین، مجموع داراییهای آن به ۸۴۷,۳۶۳ واحد رسیده که در حال حاضر تقریباً ۵۵ میلیارد دلار ارزش دارد.
آنچه در این اعلامیه جالبتر است، این واقعیت است که شرکت نرمافزاری هوش تجاری که در نزدک فهرست شده، ذخیره دلاری خود را بسیار بیشتر از میزان خرید بیتکوین افزایش داده است.
Strategy ذخیره دلاری خود را به میزان ۳۰۰ میلیون دلار افزایش داده و به ۱.۴ میلیارد دلار رسانده است و قصد دارد به تأمین مجدد آن ادامه دهد تا از کیفیت اعتباری اوراق قرضه دیجیتال خود حمایت کند. همچنین ۵۲۰ بیتکوین به ارزش ۳۵ میلیون دلار خریداری کردیم و ذخیره $BTC خود را به ₿۸۴۷,۳۶۳ افزایش دادیم. $MSTR $STRC…
— مایکل سیلور (@saylor) ۲۲ ژوئن ۲۰۲۶
شرکت تأسیسشده توسط سیلور در چند هفته گذشته دو خرید بزرگ بیتکوین انجام داده است که هر دو حدود ۱۰۰ میلیون دلار بودهاند. همچنین ذخیره دلاری خود را به همین میزان افزایش داده است.
اما اکنون، تفاوت بسیار قابل توجه است، زیرا این شرکت تقریباً ۱۰ برابر بیشتر برای ذخیره دلاری خود نسبت به خرید بیتکوین هزینه کرده است.
شاید دلیل این امر افزایش نظارت آنلاین بر STRC شرکت Strategy باشد. این سهام که به Stretch نیز معروف است، قرار است با قیمت ۱۰۰ دلار معامله شود، بازدهی پایدار به سرمایهگذاران ارائه دهد و سرمایه لازم برای خرید بیتکوین بیشتر را تأمین کند.
با این حال، این سهام در چند هفته گذشته از قیمت اسمی خود فاصله گرفته و در مقطعی به زیر ۹۰ دلار رسیده است. این موضوع باعث تعجب برخی از اعضای جامعه شد و برخی تحلیلگران گمانهزنی کردند که این شرکت ممکن است مجبور شود در چند سال آینده بیش از ۵۰,۰۰۰ بیتکوین برای پوشش هزینهها و پرداخت سود سهام بفروشد.








