اخبار

مدیر اجرایی مشترک بنیاد اتریوم، شیائو-وی وانگ، کناره‌گیری کرد

Hsiao-Wei Wang پس از پایان مرخصی طولانی خود، از سمت مدیر اجرایی مشترک و عضو هیئت مدیره بنیاد اتریوم کناره‌گیری کرد.

ویتالیک بوترین نقش او را در شکل‌دهی به فرهنگ پژوهشی اتریوم و ساخت جامعه اکوسیستم ستود.

بنیاد اتریوم با یک خروج برجسته دیگر مواجه شد

وانگ در شبکه‌های اجتماعی خروج خود از این سازمان غیرانتفاعی را پس از یک دوره طولانی استراحت شغلی که به گفته او فرصتی برای بازنگری در اولویت‌های زندگی‌اش فراهم کرد، اعلام کرد.

«پس از مرخصی‌ام، تصمیم گرفتم از امروز به عنوان مدیر اجرایی مشترک و عضو هیئت مدیره بنیاد اتریوم کناره‌گیری کنم.» او نوشت.

او فاش کرد که باستین آوه، یکی دیگر از مدیران سازمان، در زمان مرخصی او روند انتقال را هدایت کرده است. وانگ با بازنگری در دوران حضورش در بنیاد، گفت که به دستاوردهای جامعه افتخار می‌کند و رشد مداوم آن را مدیون سازندگان، پژوهشگران، آموزش‌دهندگان، اعتبارسنج‌ها، کاربران و سایر مشارکت‌کنندگانی می‌داند که از شبکه حمایت می‌کنند.

بنیاد اتریوم امسال شاهد چندین خروج برجسته در تیم خود بوده است؛ چهره‌های ارشدی مانند توماش استانچاک، جولیان ما، کارل بیک، تیم بیکو، ترنت ون اپس و بارنابه مونو همگی این بنیاد را ترک کرده‌اند. با خروج اخیر از هیئت مدیره، اکنون ویتالیک بوترین، پاتریک استورشنگر و آیا میاگوچی اعضای باقی‌مانده آن هستند.

این موضوع باعث ایجاد عدم قطعیت و گمانه‌زنی‌های زیادی در جامعه شده است و برخی این خروج‌ها را نشانه‌ای از اختلافات داخلی و مشکلات حکمرانی می‌دانند. اما رایان برکمنز، یکی از چهره‌های قدیمی جامعه، می‌گوید مردم به اشتباه به این موضوع نگاه می‌کنند و سازمان همچنان به شبکه متعهد است.

در همین حال، وانگ گفت که هنوز در حال بررسی مسیر بعدی خود است اما همچنان عضوی مفتخر از جامعه باقی می‌ماند. اعلامیه او با قدردانی از نقش جامعه در پیشبرد اکوسیستم و تشکر از کسانی که در این مسیر مشارکت داشتند، به پایان رسید.

بوترین از نقش وانگ تقدیر کرد

وانگ سال گذشته به همراه استانچاک به عنوان مدیر اجرایی مشترک منصوب شد و سازمان را در یکی از سخت‌ترین دوره‌هایش رهبری کرد. بوترین به نقش ده ساله او در اکوسیستم اشاره کرد و گفت که او همیشه کار خود را با نهایت مهارت و وقار انجام داده است.

«او این وظیفه را با مهارت و وقار انجام داد و همواره تلاش کرد تا به نتایجی برسد که هم برای پروتکل اتریوم و هم برای انسان‌هایی که آن را می‌سازند و نگهداری می‌کنند، درست باشد.» او نوشت.

بوترین با یادآوری روزهای ابتدایی حضور او در بنیاد، از تلاش‌هایش برای سازماندهی و دسترس‌پذیرتر کردن پژوهش و اجماع اتریوم و همچنین ساخت یک جامعه قوی در تایپه از طریق افراد و رویدادها تقدیر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا